Vrijwilligersinformatie.

We hebben dit jaar geen vrijwilligers informatie avond, dat kan helaas nog niet. Alle informatie staat op de website. Onder het tabblad spelregels staat de meeste informatie. Lees het even goed door en voor eventuele vragen kan er altijd even contact opgenomen worden. Ook dienen alle vrijwilligers dit jaar aangemeld te zijn! het is niet meer mogelijk om zomaar het terrein op te komen, houdt daar dus rekening mee. Als de naam niet op de lijst staat is er geen toegang. Ook zijn er dit jaar zeer waarschijnlijk geen kijkmomenten voor de ouders en bekenden. En de kinderdisco op maandagavond is ook van de baan. Hopelijk is dit allemaal éénmalig en kunnen we volgend jaar weer als vanouds het timmerdorp organiseren.

Timmerdorp 't Zand

‘Waarom heeft ‘t Zand geen Timmerdorp?’, was de vraag. ‘Regel het maar!’, was het antwoord. En zo kwamen Remona Hertogh, Debby Burger, Michiel Smit, Ruud Dekker, Koen van Diepen en John van Woesik in december 2008 bij elkaar. Samen met medewerking van bijna alles en iedereen uit het dorp is op 6, 7 en 8 juli 2009 gestart met het eerste Timmerdorp in ’t Zand.

Het Land van Buur van de ijsvereniging wordt omgetoverd tot bouwterrein. Gedurende drie dagen timmert de jeugd uit ’t Zand er flink op los. In groepjes van vijf tot zes ontstaan prachtige bouwwerken en bovenal geniet de jeugd in ’t Zand zichtbaar. Ieder jaar wordt er een thema gekoppeld aan het timmerdorp. Naast de spijkers, het timmeren, meten en zagen zijn er diverse activiteiten te doen. Er loopt een animatieteam in het rond die de kinderen met leuke spelletjes bezig houdt, is er een springkussen aanwezig en als klap op de vuurpijl is er een disco waarin de timmerlieden al dansend flink los gaan op de beats van Bertus Stijgerpijp.

Met dank aan al die vrijwilligers en sponsoren is het Timmerdorp voortaan een ‘verplicht nummertje’ voor de jeugd aan het begin van de zomervakantie.

 

Contact.

Stichting Timmerdorp 't Zand, P/A Julianastraat 22, 1756 TM 't Zand, timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp:0629594967