Timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp 0629594967

みなさんこんにちは

みなさんこんにちは

Minasan kon'nichiwa


Hallo allemaal, hier maar weer eens een update over het timmerdorp.
Voor ons is het ook een lastige tijd om te beslissen wat we gaan doen dit jaar.
Wat mag wel en wat mag niet en wat is de situatie over 3 maanden, niemand weet het.
Als het aan ons ligt komt er zeker weer een timmerdorp, wij gaan er in ieder geval alles aan doen. Het zal dan wel een aangepaste versie worden maar daarover later meer.
We zijn nu druk bezig met een draaiboek zodat we een vergunning kunnen aanvragen.
Daarna is het wachten op de gemeente of we toestemming krijgen of niet.
Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om weer wat te organiseren!
We hopen dat jullie er ook nog steeds zin in hebben om weer lekker te kunnen bouwen met vriendjes en vriendinnetjes!!!
Normaal gesproken zijn we natuurlijk al veel verder met het organiseren, dus mocht alles goed komen en het gaat door dan wordt het voor ons wel kort dag.
En dan voornamelijk met het regelen van hout! Het heeft voor ons geen zin om nu al hout te gaan regelen met de wetenschap dat het misschien wel niet door gaat.
Dus mochten jullie nog ergens hout weten te liggen of je kan iemand die ons daarbij kan helpen dan horen we het graag!!
 
 
groetjes het Timmerdorp bestuur

        


           
 

みなさんこんにちは  jongens en meisjes!

 

WELKOM BIJ HET TIMMERDORP.

 

Hoe leuk zou het zijn als we het timmerdorpterrein verbouwen tot een olympisch dorp!

De zomer van 2020 stond boordevol met sportieve evenementen met onder andere de oympische spelen. Dit jaar zouden die worden gehouden in Tokyo Japan. Helaas gaat dit allemaal niet door, maar hoe leuk zou het zijn als wij onze eigen olympische spelen gaan organiseren! Hiervoor hebben we in ieder geval een olympisch dorp nodig om alle sporters te kunnen laten slapen, eten en trainen. Nu is het aan jullie om dit dorp te gaan bouwen, jullie zorgen voor slaapplaatsen, trainingsplekken, restaurants, feesttent (holland heineken house) bijv. Het mag de sporters aan niks ontbreken!

Succes allemaal met het voorbereiden en het verzinnen van een leuke hut!!

Inschrijven kinderen:

images

Inschrijven vrijwilligers:

handen

Cover paspoort1

Het bestuur stelt zich voor!!

Laatste nieuwtjes


Het paspoortje voor de komende editie is klaar, deze staat alvast op de website, hierin staat alle benodigde informatie. . Wij staan woensdag 3 juni om 14.00 uur!! op het schoolplein voor de verkoop. Net als alle andere jaren is de entree dit jaar weer 10 euro per kind.

Om het paspoortje te kunnen maken hebben we sponsoren nodig. Elk jaar vragen wij dan ook weer vier andere lokale bedrijven om dit te doen. Dit jaar is het paspoorttje mede mogelijk gemaakt door:

                               

Het paspoortje wordt al jaren gemaakt door:

LogoEelanFinalF

 


Ons bestuur is inmiddels weer aangevuld met een nieuw bestuurslid, Sven Bolt komt ons team versterken!!


We hebben dit jaar een nieuw gezicht in het bestuur. Remona Hertogh is er na 10 jaar mee gestopt en ze heeft haar stokje overgedragen aan Fanny Dhondt.

Fanny Welkom!!


 Na de afgelopen editie hadden we besloten dat timmerdorp maar eens op eigen benen moest gaan staan in de vorm van een stichting. Daar zijn we het einde van het jaar mee bezig geweest en dankzij Michelle Spaans van de Rabobank kvnh en notaris Rick de Jong zijn we vanaf januari Stichting Timmerdorp 't Zand.


 

Openings tijden

Vanaf 1 Mei start de inschrijving via deze website. Omdat we vorig jaar het maximaal aantal deelnemers hadden en daardoor helaas wat kinderen moesten teleurstellen hebben we besloten om de kinderen uit 't Zand als eerste de gelegenheid te geven om zich aan te melden.

 

Timmerdorp ’t Zand staat los!

Timmerdorp ’t Zand heeft tien jaar lang onder de vleugels van het jeugdbestuur WBO gestaan. Maar na 10 jaar staat het timmerdorp los! Vanaf 1 januari 2019 zijn wij Stichting Timmerdorp ’t Zand. De oprichting hiervan is mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Rabobank Kop van Noord-Holland en Notariskantoor de Jong uit Schagen.

De officiele ondertekening heeft reeds plaatsgevonden en zodoende zijn we uit de startblokken om van de 11e editie weer net zo’n feest te maken als al die 10 eerdere keren.

Prijswinnaars 2019

De prijswinnaars 2019

                        

                         

                        

                         

                             


 

Contact.

Stichting Timmerdorp 't Zand, P/A Julianastraat 22, 1756 TM 't Zand, timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp:0629594967