Timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp 0629594967

みなさんこんにちは

みなさんこんにちは

Minasan kon'nichiwa

        


           
 

みなさんこんにちは  jongens en meisjes!

 

WELKOM BIJ HET TIMMERDORP.

 

Hoe leuk zou het zijn als we het timmerdorpterrein verbouwen tot een olympisch dorp!

De zomer van 2020 stond boordevol met sportieve evenementen met onder andere de oympische spelen. Dit jaar zouden die worden gehouden in Tokyo Japan. Helaas gaat dit allemaal niet door, maar hoe leuk zou het zijn als wij onze eigen olympische spelen gaan organiseren! Hiervoor hebben we in ieder geval een olympisch dorp nodig om alle sporters te kunnen laten slapen, eten en trainen. Nu is het aan jullie om dit dorp te gaan bouwen, jullie zorgen voor slaapplaatsen, trainingsplekken, restaurants, feesttent (holland heineken house) bijv. Het mag de sporters aan niks ontbreken!

Succes allemaal met het voorbereiden en het verzinnen van een leuke hut!!

Inschrijven kinderen:

images

Inschrijven vrijwilligers:

handen

Cover paspoort1

Het bestuur stelt zich voor!!

Laatste nieuwtjes


Het paspoortje voor de komende editie is klaar, deze staat alvast op de website, hierin staat alle benodigde informatie. . Wij staan woensdag 3 juni om 14.00 uur!! op het schoolplein voor de verkoop. Net als alle andere jaren is de entree dit jaar weer 10 euro per kind.

Om het paspoortje te kunnen maken hebben we sponsoren nodig. Elk jaar vragen wij dan ook weer vier andere lokale bedrijven om dit te doen. Dit jaar is het paspoorttje mede mogelijk gemaakt door:

                               

Het paspoortje wordt al jaren gemaakt door:

LogoEelanFinalF

 


Ons bestuur is inmiddels weer aangevuld met een nieuw bestuurslid, Sven Bolt komt ons team versterken!!


We hebben dit jaar een nieuw gezicht in het bestuur. Remona Hertogh is er na 10 jaar mee gestopt en ze heeft haar stokje overgedragen aan Fanny Dhondt.

Fanny Welkom!!


 Na de afgelopen editie hadden we besloten dat timmerdorp maar eens op eigen benen moest gaan staan in de vorm van een stichting. Daar zijn we het einde van het jaar mee bezig geweest en dankzij Michelle Spaans van de Rabobank kvnh en notaris Rick de Jong zijn we vanaf januari Stichting Timmerdorp 't Zand.


 

Openings tijden

Timmerdorp 't Zand

‘Waarom heeft ‘t Zand geen Timmerdorp?’, was de vraag. ‘Regel het maar!’, was het antwoord. En zo kwamen Remona Hertogh, Debby Burger, Michiel Smit, Ruud Dekker, Koen van Diepen en John van Woesik in december 2008 bij elkaar. Samen met medewerking van bijna alles en iedereen uit het dorp is op 6, 7 en 8 juli 2009 gestart met het eerste Timmerdorp in ’t Zand.

Het Land van Buur van de ijsvereniging wordt omgetoverd tot bouwterrein. Gedurende drie dagen timmert de jeugd uit ’t Zand er flink op los. In groepjes van vijf tot zes ontstaan prachtige bouwwerken en bovenal geniet de jeugd in ’t Zand zichtbaar. Ieder jaar wordt er een thema gekoppeld aan het timmerdorp. Naast de spijkers, het timmeren, meten en zagen zijn er diverse activiteiten te doen. Er loopt een animatieteam in het rond die de kinderen met leuke spelletjes bezig houdt, is er een springkussen aanwezig en als klap op de vuurpijl is er een disco waarin de timmerlieden al dansend flink los gaan op de beats van Bertus Stijgerpijp.

Met dank aan al die vrijwilligers en sponsoren is het Timmerdorp voortaan een ‘verplicht nummertje’ voor de jeugd aan het begin van de zomervakantie.

 

Timmerdorp ’t Zand staat los!

Timmerdorp ’t Zand heeft tien jaar lang onder de vleugels van het jeugdbestuur WBO gestaan. Maar na 10 jaar staat het timmerdorp los! Vanaf 1 januari 2019 zijn wij Stichting Timmerdorp ’t Zand. De oprichting hiervan is mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Rabobank Kop van Noord-Holland en Notariskantoor de Jong uit Schagen.

De officiele ondertekening heeft reeds plaatsgevonden en zodoende zijn we uit de startblokken om van de 11e editie weer net zo’n feest te maken als al die 10 eerdere keren.

Prijswinnaars 2019

De prijswinnaars 2019

                        

                         

                        

                         

                             


 

Contact.

Stichting Timmerdorp 't Zand, P/A Julianastraat 22, 1756 TM 't Zand, timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp:0629594967