is voor iedereen!

Ons timmerdorp is aangesloten bij ‘Meedoen Schagen’. Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen via dit platform toch meedoen aan het timmerfestijn in ons dorp. De regeling is bedoeld voor gezinnen met een inkomen dat lager is dan 110% bijstandsnorm, zonder eigen vermogen.

Bij https://wijkteam.schagen.nl/ kunt u een aanvraagformulier ontvangen (kopje ‘digitale formulieren’)

Op www.meedoenschagen.nl zoekt u bij kinderactiviteiten ‘timmerdorp’, en klikt u op ons logo.

We lopen inmiddels naar het einde van de inschrijving. Aanstaande woensdag 13 Juni staan wij om 14.00 uur op het schoolplein voor de paspoort verkoop. Het paspoort kost tien euro. Mochten jullie op het laatste moment toch nog beslissen om mee te willen doen dan hebben wij ook nog wat inschrijfformulieren bij ons. Het is de bedoeling dat jullie het paspoort compleet invullen inclusief de voorkant. Zet al je wensvriendjes erin.

De week erna op woensdag de 20e staan wij er weer om de paspoorten op te halen en wij gaan dan puzzelen om leuke groepjes te maken.

Mocht je 1 van deze twee dagen verhinderd zijn, dan is dat geen probleem. De papoorten kunnen ook op de Mauritsstraat 20 opgehaald worden of ingeleverd worden. Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bericht via facebook of een whatsapp via 0629594967.

Verder vallen het aantal aanmeldingen van de vrijwilligers nog wat tegen, dus schroom niet en meld je aan om de kinderen en ons te helpen.  Kan je schminken, knutselen of wil je een hut begeleiden!! Alle hulp is welkom!!

De vrienden van

Logo rick Youenme                         

Timmerdorp 't Zand 2016

                          

Deze website is gemaakt door JK