Timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp 0629594967

TIMMERDORP 't ZAND CITY

TIMMERDORP 't ZAND CITY

15, 16 EN 17 JULI 2019.

HOWDY!! Boys and Girls!

WELKOM BIJ HET TIMMERDORP.

We hebben dit jaar als thema "het Wilde Westen".

We gaan terug naar het jaar 1880, het jaar waarin cowboys, indianen, goudzoekers en schurken allen tezamen komen in 't Zand City.  Dit kleine dorpje werd al snel uitgebouwd tot de beruchtste stad van het wilde westen. In een paar dagen tijd werd er heel veel gebouwd zoals banken, barretjes, casino's, gevangenissen en natuurlijk een politiebureau waar de plaatselijke sheriff de boel onder controle moest houden! Dus zoek je gereedschap bij elkaar en trek je laarzen aan en komt allen naar het Timmerdorp!!


        

Laatste nieuwtjes


Ons bestuur is inmiddels weer aangevuld met een nieuw bestuurslid, Sven Bolt komt ons team versterken!!


We hebben dit jaar een nieuw gezicht in het bestuur. Remona Hertogh is er na 10 jaar mee gestopt en ze heeft haar stokje overgedragen aan Fanny Dhondt.

Fanny Welkom!!


 Na de afgelopen editie hadden we besloten dat timmerdorp maar eens op eigen benen moest gaan staan in de vorm van een stichting. Daar zijn we het einde van het jaar mee bezig geweest en dankzij Michelle Spaans van de Rabobank kvnh en notaris Rick de Jong zijn we vanaf januari Stichting Timmerdorp 't Zand.


 

debby siteIn 2008 borrelde de vraag ineens op waarom er in ’t Zand geen timmerdorp was. In 2009 opende we de poort voor de eerste editie. Verslavend leuk is het om dit evenement te mogen organiseren, en daarom ben ik er ook bij de 11e editie weer bij. Op de officiële documenten ben ik de voorzitter, maar we doen vooral alles samen met het hele Timmerdorp-team. Kinderen zien genieten in de buitenlucht, samen overleggen, samen bouwen, zelf je eerste spijker slaan, of voor het eerst een zaag in je handen, en de smoeltjes erbij als ze echt zelf iets gemaakt hebben, goud waard! Mooie samenwerking met bedrijven uit het dorp en omgeving, en natuurlijk alle vrijwilligers die komen helpen, is belangrijk en onmisbaar, en van deze steun worden wij als organisatie zeer blij van. Ik zie jullie graag op het timmerdorp,

  

 

 

Koen Schouten:  Pennningmeester en Burgemeester

Maaike de Wit: Secretaris

Sigrid Smit

Jos Dekker

 Mijn naam is Janco Keuris en ik ben getrouwd met Esther van Diepen. We hebben twee fantastische kinderen, waarvan de oudste (Jente) vorig jaar voor het eerst mee mocht timmeren. Ze gaat natuurlijk al een paar jaar met mij mee dus het timmerdorp virus zat er al snel in. In februari 2014 kwam de burgemeester (Koen) bij mij aan de deur met de vraag of ik voor timmerdorp een website zou willen maken. Ik had verder nog helemaal niks met het hele fenomeen timmerdorp. De eerst volgende vergadering was ik erbij om te kijken wat de bedoeling was, ik werd meteen ingepakt en zat direct in het bestuur. Het hele timmerdorp en ook de voorbereiding is super leuk om te doen. Mijn taken  zijn onder andere de website, de foto's /media en de inschrijvingen van de kinderen en de vrijwilligers. Verder doen we alles samen, we hebben inmiddels een goed lopend draaiboek en een super team. Als je kijkt naar het aantal kinderen van het afgelopen jaar en de enthousiaste vrijwilligers kunnen we voorlopig nog wel even door.

 

 

 

Fanny Dhondt

Sven Bolt

Timmerdorp ’t Zand staat los!

Timmerdorp ’t Zand heeft tien jaar lang onder de vleugels van het jeugdbestuur WBO gestaan. Maar na 10 jaar staat het timmerdorp los! Vanaf 1 januari 2019 zijn wij Stichting Timmerdorp ’t Zand. De oprichting hiervan is mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Rabobank Kop van Noord-Holland en Notariskantoor de Jong uit Schagen.

De officiele ondertekening heeft reeds plaatsgevonden en zodoende zijn we uit de startblokken om van de 11e editie weer net zo’n feest te maken als al die 10 eerdere keren.

Contact.

Stichting Timmerdorp 't Zand, P/A Julianastraat 22, 1756 TM 't Zand, timmerdorptzand@gmail.com, Whatsapp:0629594967