is voor iedereen!

Ons timmerdorp is aangesloten bij ‘Meedoen Schagen’. Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen via dit platform toch meedoen aan het timmerfestijn in ons dorp. De regeling is bedoeld voor gezinnen met een inkomen dat lager is dan 110% bijstandsnorm, zonder eigen vermogen.

Bij https://wijkteam.schagen.nl/ kunt u een aanvraagformulier ontvangen (kopje ‘digitale formulieren’)

Op www.meedoenschagen.nl zoekt u bij kinderactiviteiten ‘timmerdorp’, en klikt u op ons logo.

Jongens en meisjes wat een timmergeweld!! Wat een gave creaties/bouwwerken, jullie kunnen er allemaal wat van. Mooi om te zien hoe fanatiek alle kinderen en vrijwilligers worden, om de hut zo mooi mogelijk te maken.

De warme stroopwafels waren een zeer groot succes. Met dank aan Kees en Moniek, wat een superduo en wat kunnen ze bakken! Met uiterste precisie werden de stroopwafels gekeerd, bekeken en uitgedeeld. We willen verder ook de haarvlechters van hair@25, de dames van de schmink en de tattoos onwijs bedanken voor hun inzet. De kinderen vinden dit altijd weer fantastisch en staan er letterlijk voor in de rij. En ook heel belangrijk zijn de cateringdames, die hadden toch ook weer alles piekfijn voor elkaar met heerlijke soep, broodjes, koffie en nog heel veel meer. En als laatste, als we dan toch bezig zijn met bedankjes, hadden we nog de dames van the travelcompany you & me die dit jaar toch wel op een zeer ludieke wijze de ijsjes rond brachten.

Over het weer gaan we het verder niet hebben want dat was ook gewoon top.

Morgen hebben we wat meer activiteiten voor jullie in petto. Aangezien jullie dit jaar al vrij ver zijn met de hutten is dat niet verkeerd denk ik. Neem in ieder geval je zwemspullen mee en een handdoek of droge kleren. 

Tot morgen !!!! Om half 10 beginnen we weer.

 

De foto's van vandaag staan inmiddels ook weer online

De vrienden van

Logo rick Youenme                         

Timmerdorp 't Zand 2016

                          

Deze website is gemaakt door JK