is voor iedereen!

Ons timmerdorp is aangesloten bij ‘Meedoen Schagen’. Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen via dit platform toch meedoen aan het timmerfestijn in ons dorp. De regeling is bedoeld voor gezinnen met een inkomen dat lager is dan 110% bijstandsnorm, zonder eigen vermogen.

Bij https://wijkteam.schagen.nl/ kunt u een aanvraagformulier ontvangen (kopje ‘digitale formulieren’)

Op www.meedoenschagen.nl zoekt u bij kinderactiviteiten ‘timmerdorp’, en klikt u op ons logo.

Halll allemaal hierbij eindelijk weer een update over de hutten en de indeling van de vrijwilligers. Ondertussen zijn er weer een paar timmerlieden bij gekomen en we hebben nu een mooi totaal van 190 deelnemers!! Bijna 30 meer dan vorig jaar. 

Qua vrijwilligers gaat het ook de goede kant op, bijna alles is rond. Hier en daar zijn wat vrijwilligers veranderd van hut, omdat dat beter uit komt. Dit jaar hebben we besloten om het schminken, vlechten en tattoos de doen op dinsdag ipv woensdag. Vorig jaar gingen de kinderen na het schminken direct weer het schuimbad in dus dat was een beetje zonde van al dat werk. Tot nu toe hebben we 2 schminkers, dus mocht er nog iemand zijn, die dat kan en die dat ook wil doen, laat het ons dan even weten!

Verder willen we er toch nog even op attenderen dat de mobiele telefoons niet het veld op mogen. Wij hebben alle nummers dus mochten er calamiteiten zijn dan bellen wij de ouders. Dit geld ook voor de discoavond!!

We willen dan ook vragen aan de ouders of die ook even hun kinderen daarop kunnen wijzen, zodat wij niet als een politieagent over het veld hoeven te lopen. Dat is voor niemand leuk. Het klinkt streng maar het verleden heeft ons wel geleerd dat de mobiele telefoons zorgen voor onrust, en de bedoeling is juist dat ze lekker gaan timmeren en bij de disco vooral gaan feesten en niet elkaar gaan filmen.

Het begint bij ons al aardig te kriebelen, wij hebben er in ieder geval weer onwijs veel zin in!!!

P.S. check voordat timmerdorp daadwerkelijk begint nog even de hut en vrijwilligers indeling, er kan zomaar weer iets veranderd zijn.

De vrienden van

Logo rick Youenme                         

Timmerdorp 't Zand 2016

                          

Deze website is gemaakt door JK