is voor iedereen!

Ons timmerdorp is aangesloten bij ‘Meedoen Schagen’. Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen via dit platform toch meedoen aan het timmerfestijn in ons dorp. De regeling is bedoeld voor gezinnen met een inkomen dat lager is dan 110% bijstandsnorm, zonder eigen vermogen.

Bij https://wijkteam.schagen.nl/ kunt u een aanvraagformulier ontvangen (kopje ‘digitale formulieren’)

Op www.meedoenschagen.nl zoekt u bij kinderactiviteiten ‘timmerdorp’, en klikt u op ons logo.

Timmerdorp 2017 beloofd weer een mooie editie te worden, we hebben 177 aanmeldingen binnen van allemaal zeer enthousiaste kinderen, helemaal top!! De paspoortjes zijn inmiddels ook verkocht, deze mogen jullie invullen en volgende week woensdag 21 juni weer bij ons inleveren. Wij staan dan weer vanaf 12.00 uur op het schoolplein.

Vergeet dat niet want donderdagochtend worden de hutten ingedeeld!!

Er kan vanaf nu ook niet meer ingeschreven worden via de website. Mocht je toch nog mee willen doen neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..           

 

 

De vrijwilligers kunnen zich nog steeds aanmelden want daarvan zijn er helaas nog wat tekort.

Aanmelden kan hier

"AANMELDEN VRIJWILLIGERS".

 

De vrijwilligersavond is net zo als andere jaren weer in de WBO, en deze staat gepland op maandag 10 juli om 19.30 uur. Vooral voor de nieuwe lichting vrijwilligers is het wel handig om even langs te komen, zodat je even een idee krijgt van wat de bedoeling is.

Kijk ook eens in de archieffoto's van de afgelopen jaren, altijd leuk om even rond te kijken.

 

 

De vrienden van

Logo rick Youenme                         

Timmerdorp 't Zand 2016

                          

Deze website is gemaakt door JK